Please enable JS

Kledij
We lopen liefst zoveel mogelijk in alle seizoenen en dat houdt in dat we altijd streven naar een optimale bescherming en maximaal loopcomfort. Voor de bescherming van de loper zijn het afdrijven van vocht, het ventileren en op temperatuur houden van het lichaam en het afblokken van regen en wind een must.

Het vinden van de juiste pasvorm en de kwaliteit en de eigenschappen van de materialen zorgen voor een aangename loopervaring. Hoe minder je de kledij voelt, des te beter de keuze.
Goede loopkledij is prijzig, de prijs wordt bepaald door de specifieke functies waaraan de vezels moeten voldoen en door de eigenschappen van de gebruikte materialen. Onderhoud technische vezels goed en je zal merken dat je sneller uw loopkledij zal willen vervangen omdat je eens iets nieuw wil, eerder dan dat de vezels versleten zijn of hun werk niet meer doen.

Running Center Hulste kiest de kledijmerken in eerste instantie bewust in functie van duurzaamheid, ecologische voetafdruk en functionaliteit. Maar uiteraard kunnen we niet voorbijgaan aan de looks en de visibiliteit!
Last but not least. Selecteer een goede sportbh om klachten tijdens het lopen te vermijden. Lopen is immers een high-impact sport, waarbij de borsten goed dienen ondersteund te worden. Hierbij is een goede pasvorm, stevigheid en het type schouderbandjes van cruciaal belang.

Onderzoek wijst uit dat slechts 1 op 4 dames met de juiste ondersteuning loopt en dat de sportbh te lang wordt gebruikt. Wist je dat na 200 wasbeurten het materiaal uitgerokken is daardoor zijn stevigheid verloren is ?

client
client
client
client