Please enable JS

Trail
Het ultieme loopgevoel voor elke loper is ongetwijfeld vrij in de natuur lopen langs paden, bossen en vergezichten. Ver weg van de harde en drukke betonwegen en terug naar de rust en de beleving van de loopervaring.

Traillopen is de laatste jaren enorm aan populariteit aan het winnen, het groter aantal trailmodellen is daar een mooi bewijs van. De grote diversiteit zit in het aangeboden gripprofiel (soort rubber en diepte van de groeven), de stof waaruit het bovenwerk is opgebouwd en de zachtheid van de tussenzool. De ondergrond bepaalt de afstelling van de banden.
De grootste verschillen met een gewone loopschoen zitten hem vooral in een compactere en stabielere zool, meer grip en een waterafstotend bovenmateriaal. Hoewel de meeste lopers vragen naar een gore-tex bovenwerk, raden we dit in de meeste omstandigheden niet aan!

Wanneer bij een gore-tex materiaal vocht in de schoen terecht komt, geraakt het er ook niet meer uit. Hierdoor zal de gevoeligheid van de voet naar blaren heel erg toenemen. Dus beter een materiaal dat het water zoveel mogelijk buiten houdt, maar waarbij het water ook weer gemakkelijk de schoen kan verlaten.

Ons aanbod is zeer uitgebreid, zowel naar keuze van merk als naar profiel, en is niet enkel op de schoenen gericht.


client
client
client
client
client
client